Hogyan dolgozom?

Számíthattok Rám…tervezésnél

Kötelezettségektől mentes első találkozás és beszélgetés, ismerkedünk, elmesélitek szerelmetek történetét és a lánykérést. Beavattok a Nagy Napról szőtt terveitekbe. Ha szimpatikusnak találtok elkezdődhet a közös út ahol leveszem a vállatokról a szervezéssel járó feszültséget, feladatokat, hogy Ti gondtalanul élvezhessétek a jegyes időszakot.

Számíthattok Rám…szervezésnél

Megszervezem Nektek a tökéletes esküvőt az első pillanattól az utolsó vendég távozásáig. Segítségetekre leszek, hogy megtaláljuk a leginkább hozzátok illő szolgáltatókat, mint például: helyszín – fotós – dekoros – torta – dj/zenekar és még sorolhatnám. Menyasszony stylistként hozzá értő segítséget nyújthatok, hogy megtaláld álmaid ruháját alkatodhoz és szín típusodhoz valamint a hozzá illő kiegészítőket. Tanácsot adhatok sminkre és frizurára, hogy az esküvődön hercegnőnek érezhesd magad. Figyelemmel követem a költségvetési tervet, hogy semmiben ne csússzatok el. A Nagy Napra összeállítok egy részletes forgatókönyvet.

Számíthattok Rám…lebonyolításnál

Veletek leszek a Nagy Napon. A háttérben koordinálom a szolgáltatókat, hogy Nektek semmi mással ne kelljen foglalkoznotok csak egymással és, hogy jól érezzétek magatokat. Szeretném, ha a jövőben visszatekintetek az esküvőtökre, akkor egy tökéletes boldog nap jusson eszetekbe.

%d blogger ezt szereti: